Jacobs magont!

Igår var jag och Jacob och tog ultraljud på hans mage. Han var superduktig, låg helt stilla i en halvtimme. Idag ringde läkaren och berättade att allt såg helt normalt ut. Nu kan vi pusta ut!!! Förmodligen är han "bara" laktos känslig.
När vi var på sjukhuset igår så passade vi på att besöka lekterapin. Jacob tycker otroligt mycket om att vara där och han har en favorit person som han spelar hockey med. Tack för att ni tar emot oss med öppna armar!
Vi gick även upp till Q84 och besökte personalen. Det är svårt att gå dit men jag vill verkligen det. Jacob satte sig på köpmansdisken där Hanna alltid satt. Hon satt där för att se till så att inget roligt passerade förbi, samt reta lite gallfeber på personalen.
Jag vet att dem har mycket att göra men det värmer så otroligt mycket när alla tar sig tid för oss en liten stund och frågar hur vi mår. Hanna kommer självklart alltid upp på tal och vi saknar henne alla otroligt mycket.
En sjuksyrra som har varit mammaledig ett tag har precis börjat jobba och det var så härligt att träffa henne.Hanna var alltid sur på henne eftersom hon fick göra dem "elaka" sakerna. Hon ritade bland annat en teckning till henne som föreställde en häxa!!!
Hanna bus, vi älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skönt att ni vet nu med Jacobs mage! Det var så roligt att träffa er vid hundklubben, sköt om er, Kramar Carolina!!

2011-09-11 @ 13:23:23
Postat av: Cilia

Skönt att höra!

KRAMAR

2011-09-13 @ 15:56:26
Postat av: Catrin och Magnus

Tänker på er!

2011-09-17 @ 18:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0