Söndag 29 augusti!

Idag har jag, Louise, Jacob, mormor, Matilda och Bella med barn varit på Skansen.

Min Stora Dag firade 10 års-jubileum! Det har varit en kanon dag med mycket lek och rolig underhållning. Barnen har bland annat fått prova på klättervägg.

Vi träffade även Gustavs mamma, moster, syster och morfar. Det är alltid lika mysigt att träffa dessa underbara personer. Men det var två änglar som fattades: Hanna och Gustav, vi saknar er!!!

Jag vill tacka Min Stora Dag för en mysig dag!!!


Jacob på väg ner!

Louise på väg upp!

Saknad!

Hanna, jag undrar hur du har det? Sitter du på ett moln och vakar över oss? Rider du på en fin vit häst i vattenbrynet? Busar du med alla andra barn? Kramar du farmor?

Jag hoppas att det finns ett liv efter detta, att du nu leker och stojar med alla andra underbara människor som har lämnat oss!!

Jag saknar dig i oändlighet, ditt skratt, ditt humör, din busighet och framförallt dina kramar!!

Ingenting blir sig mera likt utan dig, jag saknar dig!!

Älskade ängel om du ändå var här!!!

Mamma

25 augusti!

Igår var det minnesstund för Hanna i hennes klass. Jag var där en liten stund och det gick relativt bra. Barnen satt och ritade fina teckningar och jag fick frågan om hennes älsklingsfärg av en del barn. Det var ett bord med en bild på Hanna och dem hade tänt ett ljus för henne. Det var så fint!

Jag vet inte varför jag tvingar mig själv att besöka klassen, men det är nog en del i min bearbetning..

På eftermiddagen åkta jag till sjukhuset för att träffa all underbar personal på Q84. Det kändes så konstigt att gå fågelvägen och åka hissen upp utan Hanna. Men allt gick bra och det var så skönt att få prata med personalen om Hannas tid på sjukhuset! Alla kommer ihåg henne med ett leende på läpparna!

Det är så tomt utan dig Hanna, det går inte många minuter utan att jag tänker på dig! Jag älskar dig så mycket, min älskade fina lilla flicka! Varför har detta hänt oss?????


23 augusti!

I fredags var jag och Tommy på begravning. Vi tog farväl av Gustav som också kämpat i två långa år mot sin hemska sjukdom. Det var en otroligt fin begravning men alla minnen efter Hannas begravning kom upp och det var fruktansvärt jobbigt!!

Helgen har varit si så där. Det stora lyckan var att Louise kom hem efter en vecka i Göteborg. Nu är äntligen hela familjen samlad och det känns skönt.

Igår fick jag även två efterlängtade samtal av personer jag har tänkt mycket på och det kändes bra att få prata med er båda. Ni vet vilka ni är!!! Och jag tänker mycket på er!!!

Tommy har precis åkt till jobbet och han tyckte att det var helt ok. Jag känner att jag själv står och stampar på samma fläck just nu. Jag gråter mig till sömns varje kväll, jag vet inte riktigt varför detta kommer nu men någon gång kanske det kommer för alla som går igenom detta!!!

Idag är det upprop i skolan! Det är så hemskt att våran älskade Hanna aldrig ska få uppleva ett upprop igen och jag vet att alla i hennes klass kommer att sakna henne!!

Älskade Hanna, jag saknar dig så mycket!!! Det gör så ont i hela mig att du inte finns här hos oss!!

18 augusti!



Hanna min älskling!! Idag är det 2 månader sedan du tog ditt sista andetag i min famn! Jag saknar dig så oerhört mycket, jag, vi försöker leva vidare men det är så svårt och det gör så ont!!!

Älskade lilla ängel, jag älskar dig så!!!

Mamma

Tisdag 17 augusti!

Igår var jag och Tommy vid graven. Vi hade tänkt prata med kyrkvaktmästaren om Hannas sten men vi orkade inte det! Vi  trodde att vi hade bearbetat biten med graven men det hade vi inte... Det var fruktansvärt jobbigt att vara där och pyssla om blommorna. Det går inte att beskriva känslan vi hade när vi satt där.. vi bröt ihop totalt!

När vi kom hem gick vi in i förrådet och fick se Hannas cykel. Jag vet inte varför men både jag och Tommy tycker det är jobbigt att se den, den står där röd och fin och Hanna var så glad och lycklig över den!

Som ett par räddande änglar kom Annsofi och Pär och hämtade den på eftermiddagen. Vi hade bett dem tidigare i somras om dem kunde hjälpa oss att sälja den och så dök dem bara upp och just igår. Det var som om dem hade känt att vi hade det jobbigt just då!!!

Tack kära goa vänner för att ni finns!!

På kvällen tog jag och Jacob en cykeltur till familjen Palmberg. Han var otroligt duktig, cyklade hela 6 km totalt. Det är alltid lika trevligt att träffa denna familj.

Vi får se vad som händer idag, en timme i taget!

/Pauline

Måndag 16 augusti

Jag och Louise har varit hos våra vänner Bodil, Tomas, Matilda och Victor i Nässjö sedan i torsdags.

På fredagen åkte vi till Ullared, det var en önskan som Louise hade och det var en upplevelse att ha varit där!

Vi har blivit ordentligt ompysslade av familjen Lundström och det gick lättare med mina känslor denna gång. Vi har skrattat och gråtit om vart annat. Vi har pratat mycket om Hanna bland annat kommer Bodil och Tomas ihåg när hon skulle sova mellan dem en gång när vi var där och hälsade på och Hanna spydde ner hela deras säng. Hanna rullade även ner för deras trappa två gånger och bara skakade på sig efteråt.

Tack familjen Lundström för en trevlig helg!!

Idag har Louise åkt till Göteborg med min syster Rebecka. Dem ska hälsa på min andra syster Erica.

På måndag börjar Tommy jobba lite grann och verkligheten kryper närmare. Jag kommer försöka börja jobba den 1 september med en inskolning på 25 % i en vecka. Vi får se hur det går, jag är lite nervös inför det eftersom jag har blivit lite "folkskygg". Jag tycker att alla folk tittar så konstigt på mig!!!

Idag ska vi åka upp till graven för att se hur vi ska göra med gravsten. Det är även farmors födelsedag så det blir nog några fina blommor där också.

/Pauline

Onsdag 11/8

Idag har det varit en otroligt jobbig dag!! Jag och Tommy har försökt att sortera Hannas leksaker....

Det är så otroligt jobbigt att behöva gå igenom dessa saker, varenda sak har sitt minne.....

Hannas kläder har vi lämnat till en av hennes bästa kompisar, hon bär dessa med en enorm stolthet och det känns otroligt skönt att vi kan glädja henne med detta.

Ikväll har Tommy och barnen varit på fotbollsmatch på Råsunda. Jag tror det var Sverige-Skottland som spelande. Jag själv åkte och träffade mina hundars uppfödare. Det var bra att få träffa Anne och Gunnar, vi skrattade och pratade om Hanna.

När någon sa att dem ville köpa en hund sa Hanna: Det är inga problem, åk till Anne så får ni en hund på en gång!!!

Våran hund Meja kom till oss på detta sätt. Vi passade henne när hon var en liten valp för att miljöträna henne. Hanna sa till Tommy på söndagsmorgonen: Pappa, kan inte vi ha kvar Meja hos oss, jag vet att hon hejar på Djurgården. Hon är hos oss idag våran lilla Meja!!!

Hanna min ängel! Jag saknar dig så oerhört mycket!!! Det går inte många minuter utan att jag tänker på dig! Jag hoppas att du har det bra där du är, och att du busar och skrattar som bara du kan. Jag älskar dig så!!!

Mamma

Måndag 9 augusti!

Jag,  Louise  och Jacob har varit några dagar på Husarö. Min syster Bella och hennes familj har en liten stuga där.
Mormor och morfar var även där med oss.

Vi hade det mysigt och barnen lekte hela dagarna och kvällarna. Trots att jag var omgiven av min kära familj mådde jag tyvärr inte så bra där, saknaden var så stor efter Hanna och jag tycker inte riktigt om att lämna mitt hus och resten av familjen. Jag vill helst att vi ska vara tillsammans hela tiden....

Vi har börjat att renovera lite hemma.  För som det är just nu vill alla barnen sova i vårat sovrum och det blir lite trångt.

Vi har tapetserat om Hannas och Jacobs rum på ovanvåningen. Filip ska få det rummet och Jacob ska flytta ner till Filips gamla rum.

Lilla söta hjärtegull vad jag saknar dig!!

/Pauline

RSS 2.0