30 december

Tommy och Hanna är på sjukhuset för kur. Hon fick börja med att tanka lite blod eftersom värdena var dåliga, men nu är kuren igång. Natten har inte varit rolig för dom, Hanna har kräkts en hel del. Det som förgyllde denna dag lite för henne var att Yvonne och Tina (gamla dagisfröknar) kom på besök.

Här hemma är det inte alltför muntert. Inte för att man vill klaga, men hade det inte räckt med sjukdomar hos oss just nu. Klockan 02.00 vaknar jag av att Jacob ropar och sedan är kräkmaskinen igång. Det var bara att ta hand om honom och sedan byta lakan. Alla vet nog vilken procedur det är:) Och så har vi hållt på i natt.

Snart borde väl denna onda cirkel brytas................

Måste åka och hämta passen nu, annars kommer vi inte iväg på måndag.

Gott Nytt År önskar fam Lindström

27 december

Hanna mår fortfarande bra. Imorgon kommer SABH hit och tar prover på Hanna inför kurstarten på måndag. Och vet ni vad, vi får fira nyår på Q84. Jippi!!!! Vi tar all skit på en gång.

Jag börjar må lite bättre, har i stort sett sovit sedan julaftonskväll, var på KS på juldagen och det var ingen halsböld utan en rejäl infektion, fick lite dropp och mer medicin. Nu käkar jag starka mediciner och antibiotika och luktar soptunna ur munnen, munsår börjar jag också få. Det är tur att jag har min prins här hemma:)

Ja, detta som jag har haft och har önskar jag ingen, kan ni tänka er Pauline tyst i flera dagar....... Har inte pratar i telefon ens.... Ja det var denna jul för oss, vi tänker även sudda ut nyår så gott det går och nya tag blir det 2009.

Må så gott allihopa

/Pauline

Annandag jul

Hanna tuffar på och är "frisk", vi är lyckligt lottade som har sluppit sjukhuset för Hanna's del och fått fira jul hemma men övriga familjen äter nu Kåvepenin mot halsfluss, det började med Jacob's öroninflammation sen kom Filip, Pauline, och Jacob igen med halsfluss.

För en liten stund sedan så åkte Pauline till KS Akuten med en remiss till öron näsa och hals och en förmodad halsböld, vi får se vad som händer med henne, men hon har varit riktigt risig dom två senaste dygnen, vi hoppas att dom fixar till henne lite snabbt :)  

Det känns som det får vara nog med skit nu och att det på riktigt vänder med en bra start på 2009 så får vi lägga 2008 bakom oss som ett ganska jobbigt och konstigt år.

Man kan summera detta till ett stort tack till Svensk sjukvård som får mycket skit i media men vi har inget att klaga på, alla som vi träffat gör mer än dom hade behövt göra för att Hanna ska ha det så bra som möjligt.

//Tommy

God Jul och Gott Nytt År!!!




Hej alla kära vänner!!!

Vi vill på detta sätt önska alla en riktigt GOD JUL !!!!

Lördag 20/12

Hannas värden har vänt till det bättre och vi är nu hemma igen. SABH kommer att komma till oss tom tisdag för att ge medicin. Vi har sprungit i korridorerna i hela sjukhuset idag, vänt upp och ner på allt känns det som. Hanna har varit som ett riktigt yrväder och humöret är verkligen på topp.

Strax ska vi åka och hämta Puma (en av hundarna), hon har varit på en liten kärlekssemester. Förmodligen kommer storken att titta fram där i slutet på februari. Men var inte oroliga VI SKA INTE HA VALPARNA HEMMA, det är uppfödaren som ska ta hand om detta.

/Pauline

Fredag 19/12

Ja, då sitter vi här på Q80 igen. Tommy och Hanna åkte in i natt, feber 38,5 = åka till sjukhuset och få antibiotika.

Hanna mår hyfsat, förhoppningsvis får vi åka hem imorgon. SABH har tagit sig an oss och sagt att dom kan komma och ge medicin hemma. Vi hoppas på det.

Nu ska jag lägga mig i sängen och ta fram förstoringsglaset för att se TV:n på väggen, Hanna vill nämligen ha datorn.

/Pauline

Tisdag 16/12

Det blev påfyllning av blod idag. Mormor följde med till sjukhuset och vi var nere på lekterapin och skapade en del. Nu är vi hemma och nästa hållpunkt är torsdag då vi ska göra EKG och ta nya prover.

Ha det gott!!!

Måndag 15/12

Ja, vad ska man säga!!! Ibland undrar man om gudarna verkligen är med oss eller emot oss...........
Igår upptäckte vi mögel på alla våra båtdynor, så idag har vi sanerat och åter sanerat samtidigt som vi har varit och tagit prover på Hanna.
När Filip kom hem från skolan idag upptäckte han att en av hans fåglar bara satt på burbotten, hon somnade tyvärr in i Filips hand strax innan middagen.
Hannas prover var inte dom bästa HB var 75 så imorgon blir det nog påfyllning av lite blod.Vi väntar bara på att läkarna ska ringa.

Nu känner både jag och Tommy att våran tur måste vända, det känns som om vi bara har motgångar just nu. Undrar hur mycket elände en människa egentligen klarar av????

/Pauline

Söndag 14/12

Fortfarande hemma, Hanna mår relativt bra. Imorgon är det provtagning... hoppas att allt är bra.

 
/Pauline och Tommy

Torsdag 11/12

Nu är vi hemma igen. Hannas värden är tyvärr redan i botten, det pga att vi startade kuren med dåliga värden tror vi.
Vi har ändå hunnit med att vara med i Hannas klass och fira lucia och imorgon är det Jacobs tur att gå i luciatåget.

Filip och Louise ska med mormor och Rebecca och titta på idolfinalen imorgon kväll. Det blir nog en riktig upplevelse för dom.

Ha det gott och håll tummarna för att vi slipper åka till sjukhuset för infektioner.

/Pauline och Tommy

Onsdag 10/12 Skaffa skype

Som dom flesta vet så så har vi planerat för vård i Schweiz.
Detta har blivit verklighet och resan kommer att bli av, både på gott och ont så lämnar Hanna, Pauline och Tommy Sverige den 5 jan till den 8 för läkarbesök på två olika sjukhus.

Hanna kommer att få protonstrålning på Paul Scherrer Institute som ligger ca 1 timmes bilväg från Zurich.
Som det ser ut nu så kommer vi att bo i den lilla Tyska genuina orten Waldshut som ligger på andra sidan floden och gränsen mellan Schweiz och Tyskland , det tar ca 20 min med bil till PSI.

Stockholms landsting betalar uppehälle och transporter för hela familjen och det viktigaste Hanna's vård, som beräknas starta den 17 jan då flyttar hela familjien ner för 7 veckor och kommer att bo på 70 kavadratmeter.

För att inte tappa kontakten med allt och alla så har vi installerat Skype då kan vi prata "gratis" det man behöver är bredband och en mikrofon, går att köpa billiga headset för en hundring, sök sedan på kontakter med [email protected]            

Kvaliten är lika bra som vanlig telefon och kostar inget.


Tisdag 9/12

Natten har varit rörig. Upp och kissa mest hela tiden och jag har blivit kanon förkyld. Hanna mår ingen vidare just nu, hon har kräkts och har ont i kroppen. Man kan få det av denna medicin. Hon har nu sovit i nästan 2 timmar. Hoppas hon piggnar på sig tills Tommy kommer.

/Pauline

Måndag kväll 8/12

Det blev kur. Hanna har mått relativt bra idag men på eftermiddagen började det snurra i huvudet, så nu kollar dom blodtrycket med jämna mellanrum.

Hon har sovit en liten stund, är nu vaken och tittar på julkalendern.

/Pauline

Måndag 8/12

06.55 rullade taxin iväg hemifrån med mig och Hanna. Nålen är redan satt och vi väntar på provsvaren inför kurstart. Hannas värden var inte dom bästa men dom kör nog igång ändå....

Vi har goda nyheter som vi fick igår och det är att tumören har krympt lite till. Läkarna är jätte nöjda med resultatet.

/Pauline

Lördag 6/12

Igår kväll fick vi åka till närakuten med Jacob. Den lilla rackaren röjde runt och slog i vardagsrumsbordet, så det blev ett jack bakom örat. Det blev limmat och han mår bra och röjer som vanligt igen.

Hanna mår bra och leker just nu med en klasskompis.

Imorgon är det provtagning för ny kur som startar på måndag.

/Pauline och Tommy

Onsdag 3/12

Då var vi äntligen hemma. Magnetröntgen gick bra, besked om hur det ser ut får vi i nästa vecka.
När Hanna vaknat och vi fick åka till avdelningen var Barncancer fonden där och bjöd på julbord. Rednex kom och uppträdde, men Hanna var lite sur för hon fick inte gå och hämta mera mat. Det gick dock över så fort dom slutat spela och en ny tallrik med julskinka och potatis ställdes framför henne.

Pauline och Tommy

Tisdag 2/12

SABH kommer hit vid 10.30 och tar prover på Hanna, det måste göras inför magnetröntgen imorgon. Dom ska även sätta en ny nål i benet eftersom det blev rött och irriterat av den andra.

Hanna börjar må bättre nu, hon har fått tillbaka aptitet. Det tar längre och längre tid för henne att återhämta sig efter sina kurer.

/Pauline och Tommy

RSS 2.0