Torsdag 4 mars

Idag har Hanna varit nersövd. Läkarna har kollat igenom hela tarmsystemet och tagit lite prover. Svar på dem hoppas vi att det blir imorgon.

Vissa värden går upp och åt rätt håll medans HB går ner. Just nu ligger det på 89 och går det ner mot 80 fyller vi på blod.

Imorgon kommer sjukgymnasten Elin och leker lite med Hanna. Dem brukar bland annat bolla en ballong ända upp till taket, ibland bollar dem ballongen mellan sig och räknar hur många gånger dem klarar av.

Magsmärtorna har minskat och humöret börjar bli som vanligt. Just nu har vi som mål att någon gång under helgen få permission och komma hem för några timmar.

Pauline och Tommy


Kommentarer
Postat av: Maud Lans

Hej allihopa!

Roligt att läsa att du mår bättre Hanna. Ett friskhetstecken är väl i alla fall att du fått tillbaka humöret. Fortsätt med det. Kul att få leka med sjukgymnasten i morgon va´? Var på din vakt och låt inte läkarna göra vad dom vill med dig, ge dom gärna en högerkrok ifall det inte passar.Fortsätt att busa med syrrorna. Krya på dig.

Kram till er alla från

Maud

2010-03-04 @ 20:28:39
Postat av: Violeta Milutinovic

Hej

Kul att Hanna mår bättre, nu får sjuk syrrorna se upp!

Jag har Viktoria med mig till jobbet idag, men hon är inte busig alls som hennes små bröder är. Så inget bus på LF idag!

Fortsätt att må bättre så att du snart kan komma hit och busa ihop med mig.

Kram Violeta

2010-03-05 @ 07:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0