Måndag kväll 22/2

Idag när jag och syskonen kom till sjukhuset fanns varken Hanna eller Tommy på rummet. Dem var iväg och gjorde ett ultraljud på vänster ben och ljumske. Benet är väldigt svullet så läkarna ville kolla så att det inte var någon ny propp. Allt såg bra ut och vi hoppas att benet ska minska när Hanna börjar gå igen.

Hanna hade beställt att blodprovstagningen av familjen skulle ske på rummet så att hon kunde se när vi blev stuckna. Hon tyckte inte vi behövde någon stickpresent heller, men hon ändrade sig sedan. (Stickpresent är något barnen får när dem blir stuckna i fingret eller i port a caten) Vi får svar på proven om några dagar.

Sedan kom då Djurgården och jag vet inte om det var Jacob eller Tommy som var gladast:) Eftersom Hanna inte vill gå ut ur rummet så kom dem in på rummet och pratade med henne och gav lite presenter.

Det har varit en ganska bra eftermiddag. Hanna känner sig hungrig men allt smakar skit....

Imorgon ska vi försöka ta några steg för vi ska nämligen busa med en sjuksyrra imorgon:) (Det är en sjuksyrra som jobbade här förut som vill att vi ska busa för en annan sjuksyrra och självklart gör vi det) Så se upp, här kommer Hanna!!!

Hanna har fått lite ont i magen nu på kvällen, men med lite mer medicin så gick det över.

Imorgon får vi äntligen en dusch i tvättstugan och vi hoppas att dem börjar riva badrummet nästa vecka..

/Pauline

Kommentarer
Postat av: Helena, Mats & Ebba

Wohoo goo Hanna bus :)

Hi hi hitta på massor av bus för dina syrror!!

Undra om inta mamma tycker det är lika roligt att busa;)

Tummar, tankar, kärlek & kramar särskilt till dig Hanna men även till din fina familj!

Längtar efter er alla!



Bamsekramar

2010-02-22 @ 22:17:25
Postat av: Violeta Milutinovic

hej

låter som ni haft en rolig dag med hela familjen samlad. Du måste berätta om busen, du vet att jag älskar sånt.

Stora bus-kramisar till er alla!



2010-02-22 @ 22:29:11
Postat av: Anneli H

Hej Hanna!

Kan du inte komma och busa lite på mitt jobb också det skulle vi behöva! Något som Emmy brukar göra som är kul är att sätta glad pack på vatttenkranen så att det sprutar vatten.....det gjorde vi på mitt jobb en gång och det var jättekul.Jobbar Carole kvar?Ha det så bra hela familjen!Kram från Hallinarna

2010-02-23 @ 08:01:19
Postat av: Sanna m familj

Heja Hanna, du är bäst! Kämpa på och busa mycket. Vi tänker på er hela tiden här hemma och kämpar med er så gott vi bara kan!

Tusen kramar från Sanna + fem

2010-02-23 @ 08:43:55
Postat av: Carole

Härligt Hanna!! Jag ser fram emot att höra vad för bus du hittat på åt Jessica!! Om jag hade jobbat kvar där så skulle jag tagit med mina småkillars "låtsasbajskorv" dom har från buttricks, den kunde du lagt på hennes stol eller kanske stoppat ner i hennes ficka....Hi hi hi...Har du ingen låtsaskikare som du kan smeta lite skokräm på ringarna på och låta henne kika i den kikaren....så hon får stora svarta ringar runt ögonen...hi hi hi...men du som är busproffs kommer nog på något roligt bus! Vad roligt att träffa Djurgården! Stor kram till dig Hanna!

2010-02-23 @ 09:02:33
Postat av: Janet, Claes och Ella med familj

Hej!

Det var länge sen vi hördes av, men träffade Lena Stadigs på bussen och fick då veta att ni kämpar på igen. Vi vill bara skicka er en varm tanke och tycker att ni är helt fantastiska. Ella kramar fortfarande den lilla rosa elefanten hon fick från Jacob i födelsedagspresent.

Vi håller alla tummar för Hanna! Sköt om er!

Kramar från oss alla

2010-02-23 @ 09:46:25
Postat av: Annsan (fittis)

STORA PUSSAR OCH KRAMAR/ vi finns här....

Freja och Moa hälsar så JÄTTE mycket till Hanna, att dom ser fram emot sommaren när dom kan sitta i våran båt och spela kort och måla i top model boken

igen....

2010-02-23 @ 10:21:53
Postat av: Annsan (fittis)

STORA PUSSAR OCH KRAMAR/ vi finns här...



Freja och Moa hälsar till Hanna att dom längtar till sommaren då vi ska åka båt i hop och spela kort och måla i top model boken tillsammans i våran ruff...

2010-02-23 @ 10:29:38
Postat av: Kristina Dorén

Kul att läsa att du mår lite bättre. Busa mycke nu så att när du åker hem. Så minns de säkert dig med ett leende på läpparna. Kramiz kristina å kenny

2010-02-23 @ 17:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0