Måndag 22/2

Sista dygnet har varit väldigt bra och inga smärtgenombrott, man ser på Hanna att hon är på väg tillbaks, vi har skrattat och busat lite på morgonen, hon vaknade 5 imorse och ville att jag skulle komma och krama henne så vi somnade om och sov bland slangar och grejor till halv nio.

Igår kväll så avslutades cellgiftsbehandlingen och vi  tillsammans med läkarna ser redan nu positiva resultat, dom tror och hoppas på att vi kan få lämna sjukhuset någon gång under denna veckan, håller trenden i sig så hoppas vi på onsdag.

Imorgon skall hon få mat rakt i blodet, en vit sörja med allt som vi behöver för att må bra, hon har inte ätit sedan i onsdags och man hoppas på om kroppen får en energi kick så kommer aptiten tillbaks.

Idag så kommer hela familjen till avdelningen alla barnen och vi vuxna skall lämna blod för att se om någon av oss skulle passa som benmärgsdonator om den typen av behandling skulle bli aktuell, det är inget som man i dags läget vet att hon kommer att göra men man vill veta om den möjligheten finns.

Klockan 15 kommer A-laget DJURGÅRDEN hockey på besök, Jacob kommer nog att svimma av glädje!!!!

Vi läser alla inlägg för Hanna på bloggen och man ser att det värmer, tack så mycket och fortsätt gärna med det.

 

//

Tommy och Pauline



Kommentarer
Postat av: Lena Stadigs

Åh, va härligt att höra att busHanna är tillbaka!! Ni är såna kämpar hela familjen, men framför allt du Hanna. Fortsätt så!! Vi tänker på er! Massor med bamsekramar fr Elsa o resten av fam Stadigs

2010-02-22 @ 12:17:48
Postat av: Kristina Hellborg

Hej alla! Jag följer er kamp på bloggen med rysningar och tårarna är nära många gånger. Kämpa på! Önskar att man kunde hjälpa till på något vis.

Kram från Paulines gamla arbetskamrat Kristina

2010-02-22 @ 12:22:17
Postat av: Anneli

Vad skönt att höra att det har vänt. Nu fick man lite glädgetårar.

Kämpa på!

Massor av kramar,

Anneli

2010-02-22 @ 12:41:46
Postat av: Johnny Eriksson

stora kramar från oss alla på Perfect Print

2010-02-22 @ 13:39:10
URL: http://hannalindstroem.webblogg.se/
Postat av: Natalie Celiker

Hej till er Bamse familj som är starkast i världen:) Skönt att veta att det går åt rätt håll, vi har varit här på jobbet och hållit tummarna rätt upp i taket för dig Hanna. Du skall få en jätte bamse kram då när du kommer och hälsar på hos oss på mammas jobb:) Pussar o Kramar fr Paulines nya arbetskamrat Natalie

2010-02-22 @ 15:25:26
Postat av: Erica

Det var skönt att höra!! Sofia sitter här och hoppar av glädje! Hon längtar tills vi träffas igen! Amanda sjunger imse vimse spindel för dig!!! Kämpa på nu Hanna, du är världens bästa!!!!!!!

2010-02-22 @ 15:32:34
Postat av: fam. Lenander

åååååh vad skönt att höra lite positiva nyheter!!! Det första vi gör på morgonen är att kolla om det skrivits något nytt här...så detta var härligt att höra:-)

massa pussar och kramar till dig Hanna och hela familjen,kram emelie adde och ylva

2010-02-22 @ 15:44:55
Postat av: Carole

Härligt att höra att det går åt rätt håll! Bra kämpat Hanna!! Du är bäst!!

Kan inte du göra mig en tjänst sen när du är piggare? Något riktigt riktigt busigt bus på Jessica S åt mig? Jag är ju inte där och kan göra det själv, kan inte du hjälpa mig? Kanske i smyg sätta en lapp på hennes rygg där det står "Nyp mig i armen" eller kanske bjuda henne på någon riktigt smarrig hemmagjord kaka med bara salt och mjöl och andra läskiga saker...? :-) Försök att tänka ut något roligt bus...:-)

Stor kram till dig Hanna! Ge mamma o pappa o syskonen en också från mig!

2010-02-22 @ 18:58:56
Postat av: Marie

Tusen kramar från dina klasskompisar och fröken!

Alla längtar efter dig!!!

Kram Marie

2010-02-22 @ 20:46:48
Postat av: Hanne Rodrigo med familj

Vad skönt med glada nyheter. Det finns inga ord att säga men vi tänker på er.



Kramar från fam Rodrigo

2010-02-23 @ 10:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0