För en gång skull lite bra nyheter

Efter en riktigt skit jobbig dag med magröntgen, spyor, mer magröntgen med kontrast ännu mer spyor så har vi äntligen fått svar på vad det är som har gjort ont i magen i snart en månad,  på ren svenska så har det blivit en förträngning på tjocktarmen och Hanna kommer att opereras under morgondagen för detta.
Kirurgen är helt övertygad om att operationen kommer att lösa smärtorna på höger sida av magen och att spyorna kommer att försvinna.

Vi har även fått svar på huvud röntgen då läkarna ville veta om cancern spritt sig till skallen, då allt illamående kan bero på tumörer i huvet, men man har inte hittat något där som inte skall finnas :)

Så för min del så kan man slappna av lite när orsakerna är hittade och det finns lösningar, vi har även fått besked om att det inte har kommit mer metastaser i lungorna så det verkar som om man har fått stopp på tillväxten och vi får hoppas att den krymper lika fort som den växte förut.

//

Tommy


Kommentarer
Postat av: Sara Salminen

Puh!!

Tänker på er allihopa..



Kramkram Sara

2010-02-27 @ 21:46:23
Postat av: Sanna + 5

Äntligen lite bra nyheter! Nu håller vi tummar för morgondagens operation och räknar med att prinsessan ska slippa ha så ont! Ni är fantastiska allihopa, glöm inte det!!! Tusentals tankar och kramar från familjen Palmberg

2010-02-27 @ 22:44:28
Postat av: Helena, Mats & Ebba

Ååååå då kan vi pusta ut lite... skönt med lite positiva besked!

Vi tänker på er jämt! Extra imorgon Hanna bus under operationen!

Så snart du önskar Hanna bus vill vi gärna komma och hälsa på dig...

Puss, kram och kärlek till er alla och extra till Hanna bus

2010-02-28 @ 00:05:56
Postat av: fam. Lenander

åååh vad underbart att höra! Vilken kämpe du är Hanna!!! Helt fantastiskt:-). Nu känner man sig liiite lättad... Hoppas att operationen går bra och att du slipper alla dessa kräkningar snart.

massa kramar och hälsa hela familjen!

kram från emelie,adde och ylva

2010-02-28 @ 07:44:31
Postat av: Fam Stadigs

Åh, vad skönt med lite positiva nyheter! Du är sån kämpe, Hanna, ja resten av familjen också. Vi håller tummarna för att operationen går bra!! Kramar fr Elsa och fam Stadigs

2010-02-28 @ 11:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0