Allergi???

Imorse vaknade Hanna igen med utslag på hela benen. Det var bara att kontakta läkarna igen. Svaret blev att vi ej får ge henne någon medicin och så tar vi ny kontakt imorgon. När allergin har lagt sig kommer dom att försöka gå till botten med vad hon är allergisk mot. En av medicinerna hon äter kan framkalla allergi. Dom vet fortfarande inte riktigt hur dom ska göra, men vi får nog mer svar på det imorgon.

Det som är synd är att hon kommer i otakt med sin medicin och det vill vi helst inte göra, men vad skall man göra?? Det är så synd att det ska drabba henne just nu, hon var så glad över glädje beskedet vi fick i onsdags.. Men som sagt det är bara att bita ihop även om det känns rent utsakt för...... just nu.

Lite ljuspunkter har vi iallafall. Nu har Meya kommit hem och alla är glada över det. Hon fick fyra härliga valpar som nu är sex veckor.

Ha det gott

Pauline och Co

Kommentarer
Postat av: camilla m familj..

Hej på er!!!

Kul att Meya är tillbaka o att allt gått bra där...men vad är de för allergi??? Håller som vanligt tummarna o tänker massor på er!!!Förstår att det känns för j....!!! Ni är ena riktiga kämpar!!

Vi hörs!!! Stor kram till er alla!!!

2009-05-05 @ 14:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0