22/5 Årets första tur med båten

I onsdagskväll så sjösattes båten och vi fick en underbar tripp från Ramsmora till Klintsundet, allt funkade som planerat och det är alltid lite nervöst när man inte känner båten innan och utan, men båda motorerna startade med än gång så vi har inte tankat någon miljö diesel under förra året. = ingen växlighet i tanken.
Just nu så är det uppehåll med Hanna's mediciner och vi planerar att besöka Nassa på Söndag/måndag då barnen har studiedag på måndag så lär vi bli nästan ensamma där ute.

Skeppare Jacob, Louise och Filip turas nu om att styra och sakta lära sig läsa ett sjökort, väldigt trevligt att göra detta runt 9-11 knop.

Veckan består mest av skola och träningar och ett läkarbesök på Onsdag och kanske en ny omgång med mediciner vi vet ej om doktorerna vågar starta kur innan dom vet vad Hanna var allergisk emot, vi får se vad som händer.





Kommentarer
Postat av: Helena, Mats & Ebba

Åååå vad mysigt att båten är i sjön och att allt gick bra... Vi har inte fått i våran ännu blir nog till nästa helg? Vi måste hitta en lastbilschaffis först... Vi håller tummarna att Ebba gillar båtlivet lika mycket som vi. Men vi tror det, hon älskar att vara ute och hon älskar att gunga och åka saker av alla slag... Vi ses snart!!



Massa kramizar

Helena, Mats och Ebba

2009-05-22 @ 23:37:00
URL: http://thamonwan.blogg.se/
Postat av: Familjen Nordlinder

Nu har vi också skaffat båt så se upp där ute när vi kommer!



Kramar, Anneli, Patrik, Isabelle och Max

2009-05-24 @ 09:53:08
Postat av: camilla m familj..

Hallooo!!

Oh va härligt att höra att resan går bra!!! Hoppas solen skiner på er för fullt...även imorgon!!!

kram kram till er alla!!!

2009-05-24 @ 20:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0