28 feb Lugano

Alla var uppe 06.00 typ, massproduktion av smörgåsar och festis för att klara dagen lååånga äventyr för det vart det.
Ungarna gick ca 1.3 mil genom parker med palmer och otroligt fina vyer, matning av fåglar i Lake Lugano.

Tittning på rikemansfolket som går i pumps och stora pälsar när det nästan 15 grader varmt och solen skiner, "nä vi vill inte visa att vi har pengar" roligt att titta på men otroligt töntigt genom ett par svenska ögon,

Vi gick tvärs genom hela staden och centrum för att komma till en bergbana upp på ett berg för att få en fin utsikt när vi kom fram så konstaterade vi att dom öppnar för säsongen den 14 april  kul!!!!!! På vägen tillbaks så passerade typ ett "giro Italia" cyckel lopp med massor av poliser och speakers på troligen Italienska, både Filip och Pauline försökte vara tolkar åt oss andra med väldigt roliga översättningar :)

Lunch intogs i den finaste parken intill sjön, många tittade kostigt och någon sade "bon apetit" vi njöt av smörgåsar och SOLEN som skulle vara på en klarblå himmel enligt väder forcasten, men som vanligt var det lite disigt.

Filip matade en Svan med bara handen, han började med att lägga mat på skon och han var livrädd, men han har både fötter och händer kvar, dom andra barnen inklusive mamma lekte i en väldigt fin parklek.

När vi stod och väntade vid ett rödlyse var det en motorcykelpolis som stod för rött ljus. Jacob tittade med stora ögon och polisen frågade om vi ville ta ett kort och vips så stod polisen på trottoaren och fångade upp Jacob som fick sitta på denna häftiga manick.

När det var dags att åka hem så ville vi åka runt lite titta på dom fina vyerna, vips så var vi på en trång väg och färden forsatte mot Italien, över gränserna och upp över dom Italenska alperna och ner igen tillbaks in i Schweiz, fråga Pauline vad hon tyckte om serpentinvägarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0