26/2 Basel!!

Idag fick Filip och Louise vara med på strålningen. Snacka lite i micken till Hanna när hon strålas. Det var mycket intressant att se tyckte dom. Jacob tog sovmorgon, vaknade strax efter 08.00.

Efter strålningen pluggade barnen fram till lunch, och sedan bar det iväg till Basel. Vi har gått och gått och gått. Jag och Tommy har nog krympt 5 cm vardera pga barnen vi bär på våra axlar mest hela tiden. Så en massage tid när vi kommer hem kommer inte att sitta helt fel:)

Hannas allergiska reaktion beror på något i sängkläderna tror vi. När jag sov i samma säng som henne började det klia även på mig och hon är nog lite känsligare just nu. Annars tycker läkarna att det har gått bra, vi får se vad dom säger på avskedssamtalet i morgon... Tänk er!! Det är bara en dag strålning kvar!!!!

Filips tänder hoppas vi har klarat sig. Han klagar ibland på att det ilar, så vi får se vad tandläkarna säger när vi kommer hem.

Nu börjar vi få fullt upp här nere!!! Middagsbjudning imorgon ... ostfondue... middagsbjudning nästa fredag... mmm hur ska vi hinna med allt. Vi vet inte riktigt hur, men det löser sig...

Sov så sött

Pauline och Tommy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0