Måndag den 7/7

Förberedelser och massor av provtagningar från 09,30 till 13,00
Nu börjar Hanna känna sig hemma på sjukhuset och att vi hela tiden träffar en massa nya mäniskor, jag tror om en vecka eller två så längtar pesonalen till den dagen då hon blir frisk och utskriven, det fnissas och hon försöker köra med all personal allt vad hon orkar.
Som vanligt så har hon fixat stick, temp, vägning, blodprov, pissprov, mera blodprov, mätning, ekg, ultraljud på hjärtat osv.

Vi har nu träffat läkaren och vet hur medicineringsplanen ser ut. Imorgon börjar cellgiftsbehandlingen, den håller på fram till och med fredag och vi får förhoppningsvis åka hem på lördag. Veckan som kommer därpå kommer vara en down-period där det är risk för feber och andra infektioner och eventuellt några besök på KS. Sedan vänder det sakta med säkert uppåt (hoppas vi) i två veckor och sedan smäller det till med cellgifter igen. Så kommer vi hålla på cirka 7 gånger och därefter hoppas vi att det går att operera bollen och sedan blir det cellgifter igen.... Resten återkommer vi till när vi närmar oss.
Något lättade föräldrar att behandlingen äntligen börjar.  Sov så sött allihop!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0