Måndag 15/12

Ja, vad ska man säga!!! Ibland undrar man om gudarna verkligen är med oss eller emot oss...........
Igår upptäckte vi mögel på alla våra båtdynor, så idag har vi sanerat och åter sanerat samtidigt som vi har varit och tagit prover på Hanna.
När Filip kom hem från skolan idag upptäckte han att en av hans fåglar bara satt på burbotten, hon somnade tyvärr in i Filips hand strax innan middagen.
Hannas prover var inte dom bästa HB var 75 så imorgon blir det nog påfyllning av lite blod.Vi väntar bara på att läkarna ska ringa.

Nu känner både jag och Tommy att våran tur måste vända, det känns som om vi bara har motgångar just nu. Undrar hur mycket elände en människa egentligen klarar av????

/Pauline

Kommentarer
Postat av: Annika

Man klarar av mer än vad man tror, och det kommer ni också att göra, då ni finns där för Hanna och stöttar henne i alla lägen, och inte minst de tre andra som också behöver eran uppmärksamhet. Många kramar till er och för att jag vet att ni kämpar.

//Annika

2008-12-16 @ 07:36:24
URL: http://hannalindstroem.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ni är så otroligt starka och positiva, så vi är säkra på att ni klarar av detta. Men vi håller ändå våra tummar för att turen vänder!! Vi tänker på er och hojta till om ni behöver hjälp med något, även om man är stark kan man behöva avlastning... Många kramar från Elsa och fam Stadigs

2008-12-16 @ 09:42:40
Postat av: Thomas

Självklart fixar ni detta!!

När det gäller ens barn så har man mer kraft och ork än vad man är medveten om. Varma hälsningar från LF-Thomas

2008-12-18 @ 15:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0