Tisdag 19/8

Nu är kur 3 startad och började med 4 timmars "uppdroppning" sedan följer 3 timmar med cellgifter, i mellan cellgifterna får vi röra oss fritt på sjukhuset, till Hannas stora förtjusning så fick vi Jessica som sjuksyrra och hon drog igång Hanna så vi nästan får sätta tvångströja på henne :)

På torsdag så kommer vi att få ett utlåtande om hur tumören har minskat och hur fortsatt vård kommer att gå tillväga.
(en fågel har viskat att den har krympt mer än 50%)

Idag har vi varit 2 timmar på lekterapin och 2 timmar på skaparverkstaden, vi har producerat massor av teckningar och hästar mm. Så den första dagen har verkligen gått fort.

Nu tar vi det  lite lugnt på rummet och laddar för middag och en ganska tidig kväll, vi får se hur natten blir med kisspauser varannan timme, jag kanske chansar att hon vaknar av sig själv (beror på vilka som jobbar natt hur vi gör)

Nu längtar vi efter resten av familjen och till utskrivningen på fredag.

/Tommy


Kommentarer
Postat av: Erica

Hej Hanna!

Du är så himla duktig som kämpar på! Hoppas nu att du får komma hem på fredag så att vi kan träffas. För jag, Fredrik och Amanda kommer till Stockholm nu på fredag. Det ska bli så himla roligt att få träffa er alla.



Massor med kramar

Amanda ger dig en massa blöta pussar



Erica

2008-08-19 @ 22:34:19
Postat av: Lena Stadigs

Vilken hjälte du är, Hanna! Vi håller tummarna för att tumören har krympt ordentligt och att du får komma hem som planerat på fredag.

Vi tänker på er!



Kram fr Elsa och resten av fam Stadigs

2008-08-20 @ 08:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0