Söndag 24/8

Tillbaka från en skön helg på sjön kanske den sista för denna säsong, för första gången har vi åkt tillbaka till hemma hamn och sovit vid bryggan för att på morgonen ta en ny tur, allt detta pga vindar som vid Hallonstenarna var ca 10m/s och kom från N, NO, NV, O och V.

Hanna skall imorgon gå i sin nya skola och klass för första gången detta skall bli spännande, kommer hon att lämna peruken hemma? hon säger så idag iallafall.

Nya provtagningar på torsdag för att hålla koll på hur Hanna återhämtar sig efter den senaste kuren med cellgifter och man kan bara hoppas att vi klarar oss ifrån infektioner denna gång, förra gången vi tog prover efter kuren så var hon frisk när vi åkte hemifrån och efter 1 timmes väntan och sömn på sjukhuset så vaknade hon med 39,3 i feber, det går så himla fort när dom får en infektion för cellgifterna slår ut imunförsvaret helt och det finns förmodligen inget försvar i Hanna vid lunchtid på onsdag.


Tommy / Pauline

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej hela familjen,

Vill önska Hanna jättemycket lycka till i skolan imorgon. Det kommer att gå jättebra :)

Vi håller alla våra tummar för att ni slipper infektioner denna gång.

Kram från oss alla!

Sanna med familj

2008-08-24 @ 19:14:50
Postat av: Helena & Mats

Hej alla!



Vad skönt att ni fick så mysigt väder när ni var ute med båten. Hanna de kommer att bli jätte bra i din nya skola, din syskon trivs ju toppen. Många lyckoönskningar i din nya skola.



Ktamizar Helena & Mats

2008-08-25 @ 17:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0