Onsdag 13/8

Äntligen hemma efter den stora dagen med sövning och två olika röntgen, vi har inga svar ännu utan dom kommer förmodligen under nästa kur som startar på tisdagen den 19/8.

Hanna har varit på bus och fnitter humör idag, det märktes då läkaren stack in huvet i behandligsrummet och undrade vad i hela friden det var som lät, tills han fick se Hanna och med ett leende sa Jaha.

Troligen så kommer samtliga läkare och kirurger vilja titta på alla plåtarna innan vi får reda på vad nästa steg blir, mer cellgifter eller operation, kanske strålning? Vi känner iallafall att vi är i väldigt goda händer och litar på vad dom kommer fram till.

Under tiden fram till nästa behandligen så provar vi på att ha lite semester tillsammans vi kommer att testa att åka lite båt (oväntat?) inga långa resor men det kommer att blåsa väldigt mycket så jag vet inte riktigt vart vi tar vägen, en holme lite kräftor och ett glas vin är vad vi behöver för att samla kraft, det märks på hela familjen att tolerans nivåerna är på bristningsgränsen, det kommer att bli väldigt skönt med vardagliga rutiner som hämta och lämna på dagis, konstigt det som man gnällde över tidigare saknar man idag? 

/
Pauline/Tommy

Kommentarer
Postat av: Helena & Mats

Hej på er!



Vi hoppas verkligen att ni får ett par riktigt mysiga dagar ute med båten. Vi kan tyvärr inte åka ut i helgen...Men hoppas att vi får någon skön sen sommardag tillsammans ute på sjön?! Ha de sååå skönt nu, massa kramar till er alla! Och ett par extra till Hanna!!



Kramizar Helena & Mats

2008-08-13 @ 22:19:19
Postat av: Malle (en av tanterna på mammas jobb)

Hej,

så har ni bockat av ytterliagre en i raden av undersökningar, tester och mer väntan etc. Skönt att höra att Hanna är fortsatt vid gott mod! Hoppas verkligen att ni kan få några bra och sköna dagar både på hemmaplan och på sjön. Åsa och jag hade tänkt komma och hälsa på den här veckan men beroende på att de det blev lite "rörigt" så kan vi kanske få komma i nästa vecka istället.

Håller tummar och tår för att beskeden från röntgen är hoppfulla!!

Många långa kramar till er alla från

Malle

2008-08-14 @ 07:03:30
Postat av: Svenssons

Önskar er häliga dagar på sjön!!!

Håller tummarna för alla prov svar!!!

Många goa kramar till er!!

O några extra till Hanna!!

Barnen hälsar massor, många tankar går till dig, Hanna från dem!!

fd "goa grannar"....

2008-08-14 @ 08:17:10
Postat av: Susanne Lindström

Hej Hanna,

Jag är så glad att höra att du fnissar, busar och har roligt. Du gör så rätt!

Hälsa mamma från mig



/Susanne

2008-08-16 @ 11:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0