Torsdag 30/9

Fy f.... vad detta är jobbigt. Tårarna bara forsar ner just nu. Hanna ligger bara i sin säng och säger ingenting. Alla värden är bra så det är ingen infektion på väg. Men att bara se sin dotter ligga där är inte kul....

Jag och Louise försöker med allt men hon bara skakar på huvudet och drar täcket högre upp. Hoppas det blir bättre när vi kommer hem.

/Pauline

Onsdag 29/10

Idag sover jag och Louise över hos Hanna igen.
Mormor, Rebecca och lilla Matilda kom och åt middag med oss. Hanna levde upp för en stund, annars mår hon inget vidare just nu. Hon är väldigt låg och säger inte så mycket. Hon har börjat tröttna på det här sjukhuset... (vem har inte det). Imorgon blir det hemgång vid 19.00 tiden. Vi får hoppas att hon piggnar på sig och blir lite glad igen.

/Pauline

Måndag 27/10

Nu ligger vi inne för kur igen. Hanna har inte mått så bra ikväll, hon har kräkts och har nu fått en annan medicin för det.

Storasyster Louise gör oss sällskap på sjukhuset och håller humöret uppe på Hanna. Vi har även haft besök av min jobbarkompis Åsa. Hanna längtade hela dagen efter Åsa, men började tyvärr må dåligt nästan precis när Åsa kom....

Jag och Tommy har suttit på strålkonferens med läkarna idag och vi ska nu ha två stycken kurer och sedan gör vi en till magnetröntgen och utifrån vad den visar vet vi mer hur vi ska gå vidare.

/Pauline

Torsdag 23/10

Idag är det provtagning och vi har fått reda på att en ny kur startar på måndag. Jag och Tommy kommer även vara med på en strålkonferens på måndag 13.30. Där kommer vi förhoppningsvis få lite mer klarhet i hur vi kommer gå till väga efter 2 kurer.

/Pauline och Tommy

Tisdag 21/10

Vi är nu utskrivna från Q80. På torsdag är det nya provtagningar och så fort värdena vänder är det en ny kur på gång.

/Pauline och Tommy

Måndag 20/10

Hanna får fortfarande Antibiotika, så vi åker in till sjukhuset varje dag för att få dosen.

Vi har nu fått besked från Tyskland och dom tycker att vi ska fortsätta med cytostatikan några gånger till och sedan ska vi göra en ny magnetröntgen och se vad som hänt.

Vi tycker att detta är väldigt positiva och bra besked för det vore helt underbart och "bollen" försvann med bara cellgifter.

I dags läget vet vi ej när nästa kur börjar utan det beror på när Hannas värden vänder och blir bättre.

/Pauline och Tommy

Fredag 17/10

Nu har vi träffat läkaren. Det negativa är att den inte går att operera eller strålas. Det POSITIVA är att den har krympt betydligt. Den är nu lika liten som en tändsticksask. Hon har svarat jätte bra på alla behandlingar.

Läkarna har vänt sig till Tyskland ännu en gång för att rådfråga hur man ska gå vidare. I dags läget har vi ingen aning, men det lutar åt att vi fortsätter med cytostatika några gånger till. Vi får se vad svaret blir från Tyskland.

/Pauline och Tommy

Torsdag 16/10

Inatt fick Hanna feber igen 39,3 så det vara bara att ge henne alvedon. Inte sover man mycket på sjukhuset inte!!!

Hanna har även fått mera blod idag då blodvärdena hade sjunkit mera. Men det bryr sig inte lilla stumpan om, hon är fortfarande på gott humör. Det bästa hon vet är när jag och Tommy är där samtidigt, det tycker hon är super lyxigt att få ha mamma och pappa för sig själv.

Hon får även sova över inatt då hon får antibiotika tre gånger om dan och sedan måste dom ha koll på värdena.

Vi får hoppas att det blir hemgång imorgon, men vem vet.

/Pauline och Tommy

Onsdag 15/10

Då var det dags igen. Igår kväll fick Hanna hög feber. Trots alvedon var febern 39,6, så det var bara att ta taxi vid 23 tiden in till akuten. Nu är vi inlagda på Q80 och vet inte hur länge vi blir här.

Hon har fortfarande feber, men den hålls nere med alvedon. Inatt fick hon blod och trombosyter.

/Pauline och Tommy

Tisdag 14/10

06.40 gick taxin mot Karolinska. Hanna var som vanligt på gott humör. Sövningen blev lite försenad men hon höll ändå humöret uppe trots att hon fastade.

Allt gick bra (vad vi vet) och hon är nu åter hemma och en hel pizza mättare.

Nu är nerverna utan på våra kroppar, håll tummarna för fredagens resultat. Vi hoppas på en operation, men tror att hon kommer behöva strålning.

/Pauline och Tommy

Måndag 13/10

Nu är vi hemma igen efter lungröntgen. Allt gick kanonbra och Hanna skötte sig utmärkt. Imorgon ska vi vara på sjukhuset 07.30 för nålsättning och sedan magnetröntgen.

/Pauline och Tommy

Lördag 11/10

Hanna mår fortfarande bra. Vi håller tummarna att det håller i sig.

/Pauline

Fredan 10/10

Igår var det provtagning och värdena var hyffsade. Hanna fick vända hemåt utan någon påfyllning med blod.

Idag orkade hon inte gå till skolan utan hon är sprudlande glad här hemma istället.

Tommy och Pauline

Måndag 6/10

Hanna har haft en halvdag på skolan, sedan är hon trött och vill hem och vila.

Barnen trackar Tommy för att han snart blir 40 år, dom kör en 40-års dans näst hela tiden för honom. Men ingenting rubbar honom. Än märks det inte att han har någon kris (:

Pauline

Lördag 4/10

Nu är vi hemma. Supertrötta!!!!
Det är provtagningar på torsdag, den 13 oktober är det lungröntgen och den 14 oktober är det magnetröntgen. 07.30 ska vi vara på sjukhuset, så det blir en tidig morgon då.
Sedan dar det ett par dagar innan vi får besked om hur vi ska gå vidare med Hannas behandling. Just nu har vi nerverna utan på kroppen....

Tommy och Pauline

Fredag 3/10

Här är det full aktivitet. Igår lekte Hanna med en kompis som hon hittade här på sjukhuset. Idag har min kusin Ulrika med sina två barn Birk och Freja varit på besök.
Louise slutade skolan lite tidigare idag för att vara med oss på sjukhuset och sova över här. Kanon mysigt att ha en liten tjejkväll!!!!
Förhoppningsvis kommer vi hem imorgon om allt går planenligt. Sedan är det bara hoppas att hon kommer hålla sig feberfri.

Godnatt och sovgott!!!

Pauline

Onsdag 1/10

Idag är det andra dagen Hanna har kur. Just nu sover hon, men annars är det bra. Hon har fortfarande aptiten kvar, vilken hon har tappat med dom 2 förra kurerna.

Hon längtar till efter 17.00 då "tanterna" från mammas jobb kommer. Det blir nog mycket bus då tror jag......

/Pauline

RSS 2.0