Hanna's viktigaste dag

I juli 2008 så började Hanna sin långa kamp med många och långa behandlingar, idag så fick vi svar på magnetröntgen som hon gjorde i fredags om hur strålning och cellgifter har fungerat.

Tumören är nu obefintlig och det som syns på röntgen går inte att urskilja om det är cancer eller döda celler det kan även vara ärrbildning efterstrålningen allt detta är helt normalt och medicinerna och strålningen "jobbar" fortfarande i kroppen, så vi kan inte skrika att hon är frisk än men så nära som man kan komma iallafall.

Planeringen blir som förut att hon äter underhålls cellgifter fram till slutet av augusti, innan dess kommer hon att göra minst en röntgen till för att utesluta att det inte börjar växa igen.

En väldigt stor sten har fallit från våra axlar och just nu känns det overkligt.
Att kunna börja planera våra liv igen känns både skrämmande och spännande.

Fam Lindström




Nu är polisen i Zürich ute efter Tommy!!!



Skrattar bäst som skrattar sist. Nu har även Tommy fått en fortkörnings böter från Zürich. Hela 1 km för fort körde han. Han tryckte verkligen gasen i botten.

Annars är det rätt så bra just nu. Nerverna är lite utan på kroppen kan man väl säga. Jag drömmer och läkarna, sjukhuset och att tumören flyttar över till min kropp osv. Förhoppningsvis kan vi säga mer på onsdag.

Ha det bra

Pauline

Torsdag 23/4


Hanna och Jacob leker med kusinerna Douglas och Adam.

Imorgon är det då dags för magnetröntgen. Vi ska vara på sjukhuset 13.00, då blir det nålsättning för att dom ska kunna ge kontrastvätska. 13.30 är det lungröntgen och sedan kl 14.00 är det magnetröntgen.

Vi får tyvärr inga besked förrän nästa vecka, den 29 april närmare bestämt.

Annars är allt bra här hemma. Filip lagade en utsökt god lasange igår. Formen blev tom i ett litet nafs!!

Hanna mår jätte bra och har talat om för klassen vad hon ska göra imorgon.. Hon orkar inte riktigt en hel dag, utan vill gå hem direkt efter lunch och ta det lungt ett tag hemma.

Håll nu alla tummar och tår ni kan för att det går bra imorgon!!!

Ha det gott och njut av värmen i helgen..

Ny kock i Skärgårdsstad

Filip har antagit en utmaning att planera och laga middag varje onsdag med efterföljande disk, idag så bjöd chef ala Filip på makaroner och falukorv och vändstekta ägg, för att citera en kompis så smakade det som vanligt, nästa onsdag så funderar han på Lasange, vi får väll se vad det blir.


14/4 Vardag igen!!

Nu är glada påsken över och allt börjar återgå till det normala. Hanna äter fortfarande medicin och ska göra det i några dagar till.

Idag är Hanna och Jacob hemma då dom har blivit kanonförkylda, men det går över snart hoppas vi.

Den 24/4 har vi fått en tid för magnetröntgen. Hanna har bestämt att hon ska göra den i vaket tillstånd. Samma dag ska vi även göra en lungröntgen. Vi får besked den 29/4 om hur det ser ut i magen på henne.

Ha det gott

Som vanligt regnar det i Göteborg när vi är på besök

Hanna har börjat sitt andra block med cellgifter som kommer att hålla på i 10 dagar, dom nya medicinerna kommer att sänka henne's blodvärden rejält och det finns risk för komplikationer med hjärta och lågt imunförsvar.

Just nu befinner vi oss i Göteborg då Pauline's lilla syster fyllde 30 igår och vi överaskade henne med en "Big brother light"
Fredrik hade bokat bord för 10 pers och vi hade bänkat oss vid bordet när Fredrik och Erica kom = en stor överaskning.

Inga större problem att bo så många i deras lägenhet, vi har ju vanan från Tyskland :).
Idag blir det lite inomhus aktiviteter och sedan bär det av till våra kompisar i Nässjö, Tomas och Bodil bjuder på middag och det ska bli väldigt roligt att även få träffa Victor och Matilda.

På grund av Hanna's starka cellgifter måste vi in och lämna blod var 3 eller 4 dag under denna period och blodvärdena bestämmer hur mycket och när hon får ta nästa tablett.

Hälsningar från familjen Lindström


1 April vågar ni läsa?

Hanna mår bra men den befarade tröttheten verkar komma nu efter strålningen, idag så ser man på henne att glimten i ögonen är borta och hon orkar knappt med sin pappa :( ännu mindre sina syskon.

Just nu är det uppehåll med cellgifter och dom startar igen på tisdag den 7 april.
Det är provtagningar var 4'e dag för att hålla koll på blodvärden och man trimmar in styrkan på cellgifterna, meningen med detta är att inte "köra" ner henne så djupt i skorna men en eventuell cancer cell ska inte kunna leva och växa i Hanna, en jättesvår balansgång, men som vanligt så är alla inblandade i barnsjukvården helt underbara och fixar troligen även detta!!!

Om en månad ungefär så kommer vi ha gjort en magnetröntgen och förhoppningsvis så vet vi mer hur framtiden kommer att se ut.


//

Fam Lindström


RSS 2.0