Fredag 21/11 Utlandsvistelse??????

Vi tänkte informera lite om hur planeringen ser ut för fortsatt behandling av Hanna.

Som det ser ut just nu så kommer vi troligtvis att behöva åka till Schweiz (Zürich) för att stråla Hanna. Strålningen som finns i Sverige är inget bra alternativ till just Hannas tumör utan i Schweiz finns det något som heter prutonstrålning och skulle passa henne bättre.

Just nu håller vi på och planerar för fullt för att åka, men som sagt än är inte sista ordet sagt. Om det blir behandling utomlands kommer det att vara i ca 8 veckor och strålningsstart den 20 januari. Vi har möten inbokat den 6-7 januari med läkare där nere.

Vi planerar för att hela familjen skall åka och då innebär det, skolundervisning för Filip och Louise, vi måste få tag i en lägenhet att bo i och allt det andra som ska lösas. Alla husdjur, vem tar hand om huset mm.

Om det möjligtvis finns någon som läser detta som har kontakter i Schweiz och vill förmedla dem till oss vore vi tacksamma. För det är inte det lättaste att åka iväg till ett land man aldrig varit i, vi behärskar ej tyska särskilt väl och det är en STOR familj som ska fungera där nere. Så alla tips och råd från er tar vi tacksamt emot.

Vi verkar vara ett pilotfall i detta läge. Sjukhuset har ej skickat iväg något barn så här lång tid för vård utomlands. Så om ni känner eller vet om någon som varit med om liknande hör gärna av er till oss.

Ni får gärna ringa 08-540 664 40 eller maila till oss [email protected]

/Pauline och Tommy


Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej på er hela familjen!

Självklart ska jag göra vad jag kan för att hjälpa till med information, hjälpande hand, råd och annat.

Stor Kram till er alla,



Susanne Lindström

2008-11-24 @ 19:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0